Τεχνογνωσια

NAB_Show_2023.jpg

 

 

NAB Show 2023, η μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο, που αφορά στα ΜΜΕ θα πραγματοποιηθεί φέτος 15 - 19 Απριλίου στο Las Vegas.

Με 206.000 συμμετέχοντες από 166 χώρες και 1700+ εκθέτες, είναι η απόλυτη αγορά για τα ψηφιακά μέσα και την ψυχαγωγία.

Και φέτος οι άνθρωποι του Λαικού 87.6 θα επισκεφτούν τη NAB για να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και τα νέα δεδομένα (μάρκετινγκ, οικονομικά και όχι μόνο)  που διαμορφώνονται στο χώρο των ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο.

Οι ομιλητές είναι καταξιωμένοι άνθρωποι από το χώρο των μεγαλύτερων διαφημιστικών εταιρειών του κόσμου, ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και μεγάλων εταιρειών.

Για λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα : www.nabshow.com

Author: John Ioannidis, Olga Chouri

 

 

 

 

  

2023-CABSAT-Banner.jpg

16-18
MAY 2023
Dubai World Trade Centre

 

 

 

 

 

Οι υπεύθυνοι του Λαϊκού στην προσπάθειά τους να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τεχνολογίες και για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο χώρο των ΜΜΕ, συμμετέχουν σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις, όπως:

 

 

Οι υπέυθυνοι του Σταθμού επισκέφτηκαν και παρακολούθησαν το CABSAT and NABSHOW CONFERENCE στο οποίο δόθηκε έμφαση στο πώς οι άνθρωποι των ΜΜΕ μπορούν να αναπτύξουν τη στρατηγική τους. Οι εισηγητές ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένοι άνθρωποι μέσα από το χώρο. 

Corey Bridges,  Netflix Founder / James Cameron’s CMO / CEO Lifemap Solutions
Sharing the secrets from his experiences of building disruptive and innovative content companies

Mariano Bosaz, Digital Director, Coca Cola

How Coca Cola is Rocking Media: Cokes strategy across  digital, video, FM, studios, mobile and even innovative augmented reality product labels

Christina Mixon, Director, Fan Engagement, NBA
How the NBA engage with fans all over the world, how ESPN deliver a truly compelling sports content experience, how to go beyond TV sports interactivity as we know it

Caroline Frost, Media & Entertainment Editor,  Huffington Post UK
How broadcasters can create new demand for content; and how audiences are dramatically changing how they interact and respond beyond the interactive button

  Περισσότερα στο site : http://www.cabsat.com/Content/The-CABSAT-and-NABSHOW-Collaborative-Conference

 

Author: John Ioannidis, Olga Chouri

 

 

 

 

 

 

 

 
  Το NAB Show, θα πραγματοποιηθεί 16-11 Απριλίου 2016 στο Las Vegas. To ΝΑΒ Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση του κόσμου, όσον αφορά στα ΜΜΕ. Με περισσότερους από 98.000 συμμετέχοντες από 150 χώρες και 1,600+ εκθέτες, το NAB Show είναι η απόλυτη αγορά για τα ψηφιακά μέσα και την ψυχαγωγία . Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε www.nabshow.com

Author: John Ioannidis, Olga Chouri

 


NAB PICTURES JOHN IOANNIDIS OLGA CHOURI
 
 
 
 

Η παρουσία του επιτελείου του Λαϊκού στην CABSAT 2016 είναι επιβεβλημένη. Η προσπάθεια για το καλύτερο δε σταματά ποτέ. Η CABSAT σε στενή συνεργασία με την NAB παρουσιάζουν ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων.

 

 CABSAT 2016 8-10 March Dubai World Trade Centre

CabSAT 

 

 

 NAB-CABSATsmall5

CONTENT CONGRESS AGENDA DOWNLOAD

 

Author: John Ioannidis, Olga Chouri