Προφιλ / Καλυψη

Ο Λαϊκός 87.6 ξεκίνησε την παραμονή πρωτοχρονιάς του 2001

με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μας για το καλό ελληνικό τραγούδι!

Ο Λαϊκός 87,6 ήταν ένα ραδιόφωνο που έλειπε από την πόλη γι’αυτό και γρήγορα αγαπήθηκε από τον κόσμο. Ένα εξάμηνο παρουσίας και φαίνεται ότι ήταν αρκετό για να δώσει στον Λαϊκό ένα πολύ καλό ποσοστό ακροαματικότητας.

Οι δικές σας προτιμήσεις είχαν και έχουν πάντα τον πρώτο λόγο! Αγαπημένα του χθες αλλά και επιτυχίες του σήμερα, πλαισιώνουν το 24ωρο πρόγραμμα Λαϊκού 87.6.

Αμέτρητες εκδηλώσεις με τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο του ελληνικού τραγουδιού, διαγωνισμοί που χάρισαν αμέτρητα δώρα αλλά και εκδηλώσεις συμπαράστασης σε ανθρώπους που είχαν την ανάγκη από τα πιο απλά πράγματα αλλά και πιο βασικά για την επιβίωσή τους, έκαναν τον Λαϊκό 87.6 να χτυπάει δυνατά στην καρδιά του ακροατή.

Ο Λαϊκός 87.6 είναι ένας σταθμός που θέλει πάντα να έχει επικοινωνία με τον κόσμο του και αυτό το καταφέρνει μέσα από τις εκπομπές του αλλά και μέσω email στο onair@laikos.gr καθώς και μέσω τηλεφώνου στο 2310 240 876 ή στο fax 2310 240 846.

 

Το σήμα του Λαϊκού 87,6 καλύπτει πλήρως τους νομούς Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πιερίας,  Πέλλας, Φλώρινας και Κοζάνης.

Ο Λαϊκός από το Μάρτιο του 2014 εκπέμπει και στο νομό Χαλκιδικής  από τη συχνότητα 97,3.

Όλα αυτά τα χρονιά καταφέραμε παρά πολλά και για αυτό σας ευχαριστούμε που κατατάσσετε τον Λαϊκό 87.6 στις υψηλότερες θέσεις ακροαματικότητας, κάνοντάς μας να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά για να σας ανταποδώσουμε το σεβασμό και την αγάπη που δείχνετε καθημερινά.